Körmendi Rendvédelmi Technikum

Körmendi Rendvédelmi Technikum

Egyes rendészeti feladatokat ellátók képzése

Alap- és kiegészítő képzést az iskolában, és külső helyszínen is végzünk.

Aktuális képzések részletei...

Közérdekű adatok

Jogszabályok alapján nyilvánosságra hozott dokumentumok, adatok.

Közzétételek...

Lépjen kapcsolatba velünk!

Körmendi Rendvédelmi Technikum
Körmend, Alkotmány utca 5-7.
Tel.: +36 94 592 650
E-mail: krvt@krvt.police.hu

Facebook - KRVT

Facebook Körmendi Rendvédelmi Technikum

Facebook - Legyél te is rendőr!

Facebook Legyél te is rendőr

Keresés az oldalon

Elismerések március 15.-e alkalmából

Nemzeti Ünnepünk, március 15-e alkalmából elismerések átadására került sor 2024. március 14-én:

Magyarország Köztársasági Elnöke – Belügyminiszter úr előterjesztésére – nemzeti ünnepünk, Március 15-e alkalmából, a rendőrség állományában több mint négy évtizeden keresztül végzett kiemelkedő szolgálati tevékenységének elismeréséül a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje Katonai Tagozatát adományozta Hollósi Gábor r. ezredes úrnak

Eredményes szolgálati tevékenysége elismeréséül Dremmel István r. ezredes úr, az iskola oktatási igazató-helyettese magyar címerrel ellátott aranygyűrűt kapott a Belügyminiszter úrtól.

ORFK vezetői elismerésben részesült Hári Bernadett kolléganőnk, a Tanulmányi Osztály munkatársa.

Gratulálunk!!!

Kutyás szolgálati forma népszerűsítése

Ma meglátogattak bennünket a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ oktatói, és előadást tartottak a kutyás szolgálati formáról.

A nagy létszám miatt az étteremben volt az elméleti ismertető, majd az udvaron kutyákkal mutatták be, hogy milyen feladatokat tudnak ellátni.

Köszönjük a bemutatót, mindenkinek nagyon tetszett!!!!

Képek a "Bővebben" gomb után...

Pályázat beosztott szakács munkakörre

A Körmendi Rendvédelmi Technikum) a "Munka törvénykönyvéről szóló" 2012. évi I. törvény alapján pályázatot hirdet munkavállalói jogviszony keretében a Technikum Ellátási és Fenntartási Osztály beosztott szakács munkakör ellátására.

A munkavállalói jogviszony időtartama: határozatlan idejű munkavállalói jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Körmend, 9900 Alkotmány u. 5-7.

A teljes pályázati kiírás innen tölthető le: Pályázat

Kibocsátó ünnepség - 2024. február 09.

A Körmendi Rendvédelmi Technikum 2023/2024. tanévben 2024. február 09-én 10.00 órai kezdettel tartotta meg, sorrendben a harmadik kibocsátó ünnepségét.

A különböző képzési formákon ez idáig már két hasonló ünnepséget tartottak az iskolarendszeren kívüli, közbiztonsági rendőrjárőr képzésben résztvevőknek.

Most a képzést másfél évvel ezelőtt megkezdő, azt megelőzően 14 éves koruk óta civil rendészeti pályaorientációs oktatásban részesülők tettek esküt, fejezték be tanulmányaikat. A 30 fő végzős diák független vizsgabizottság előtt adott számot a technikumban megszerzett tudásáról.

A végzősök 7 Dunántúli-, valamint a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál, illetve Budapesten kezdik meg hivatásos pályafutásukat.

A tanév hátralévő időszakában a kettő éves szakmai oktatásban és a közbiztonsági rendőrjárőr képzésben közel 90 főt fog még az iskola a falai közül kibocsátani, így a 2023/2024-es tanévben – Körmenden megszerzett tudás birtokában – összesen mintegy 200 fő frissen végzett tiszthelyettes állt, illetve áll még hivatásos szolgálatba.

Képek a "Bővebben" gomb után...

Munkamegbeszélés a Körmendi Rendvédelmi Technikumban

A Körmendi Rendvédelmi Technikum 2017. óta szervez nyári szakmai gyakorlatot a rendészeti pályaorientációs iskolák rendészeti képzésben részesülő diákjai részére.

Ezen iskolák igazgatói és a rendészeti oktatásért felelős tanáraik részére munkamegbeszélést tartottunk a mai nap, mely során a 2023/2024-es tanév nyári szakmai gyakorlatának részleteit tárgyaltuk meg, továbbá a duális képzésről is szó esett.

Az iskolák megosztották egymással saját ötleteiket, jó gyakorlataikat.

Köszönjük vendégeinknek a kellemes napot!

Képek a "Bővebben" gomb után...

Állásbörzén vettünk részt Budapesten

Január 18-án részt vettünk az ORFK Teve utcai székházában megtartott állásbörzén. Nagyon sokan látogatták meg a suli standját, bízunk benne, hogy mindenkinek tetszett, és megkapta a kérdéseire a válaszokat.

Várunk minden jelentkezőt, felvételi határidő: 2024. február 19.

Képek a "Bővebben" gomb után...

Nyílt nap a suliban - 2024. január 16.

Ma került sor a a 2. nyílt napunkra. A megjelenteknek bemutattuk a tanulói szállást, a taktikai házat, sportcsarnokot, lőkiképző kabintet, és a múzeumot. Igazgató úr köszöntőjében elmondta a suli történetét, lehetőségeit. Köszönjük vendégeink érdeklődését! Bízunk benne, hogy szeptembertől iskolánk tanulói között köszönthetjük őket!

Képek a "Bővebben" gomb után...

Új drón videó a suliról

Készült egy kisfilm a suliról, drónnal jártuk be, hogy bemutathassuk azoknak, akik még nem jártak nálunk:

Karácsonyi műsor - 2023. december 19.

December 19-én rendeztük meg a hagyományos karácsonyi bált. Az elmúlt években a covid miatt vagy elmaradt, vagy csak szűk körben báloztak diákjaink, most viszont tanár kollégáink nagy része is élvezhette a műsort, és a vacsorát.

Elsőként a diákok nyitótánca, majd karácsonyi műsora volt látható. Diákjaink után az Avalon Színház bemutatóját láthattuk, köszönjük az előadást!

Az ünnepi vacsorát követően kezdődött a buli.

Reméljük mindenki jól szórakozott!

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Mézeskalàcs sütő hadművelet

A karácsony közeledtével egyre jobban elfogja tanulóinkat az ünnep hangulata. Ezen felbuzdulva a suliban lévő első évfolyamosaink mézeskalács sütő hadműveletbe kezdtek.
A kóstoló csoport jelentése szerint minden résztvevő remekelt!

Képek a "Bővebben" gomb után...

Kiváló sportvezető díjat kapott iskolánk igazgatója

Kiváló sportvezető díjat kapott iskolánk igazgatója Hollósi Gábor rendőr ezredes úr, aki egyben az MLSZ Vas Vármegyei Igazgatóságának elnökségi tagja, fellebbviteli bizottsági elnök.

Megtartotta hagyományos, év végi díjkiosztóját a Vas Megyei Sportági Szakszövetségek Tanácsa (VMSSZ). Az év végi hagyományos, bensőséges, remekül szervezett díjkiosztó ünnepségének ezúttal is a Megyeháza adott otthont. Igazgató úr, elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a díjátadón, ezért a mai napon vette át az elismerést.

Gratulálunk!

https://www.vaol.hu/helyi-sport/2023/12/sport-dijaztak-a-vasi-legjobbakat

Képek a "Bővebben" gomb után...

Nyílt nap a suliban - 2023. november 23.

A héten vendégül láttuk nyílt napunkon a rendőrképzés után érdeklődő, érettségi előtt álló diákokat. Hollósi Gábor ezredes Igazgató úr köszöntője után bemutattuk iskolánk lehetőségeit: a tanulói szállást, taktikai házat, konditermet, valamint betekinthettek az intézkedéstaktikai képzésbe. Lőkiképzés szaktantermünkben volt lehetőség kipróbálni a beltéri lövészetet is!
Köszönjük vendégeinknek , hogy időt szakítottak ránk, bízunk benne, hogy sikerült meggyőzni mindenkit iskolánk értékeiről, szakmai elhivatottságunkról.

Töltsék le a jelentkezési egységcsomagot, juttassák el hozzánk, és találkozunk a felvételin!

Addig is mindenkinek sok sikert az érettségihez!

A Körmendi Rendvédelmi Technikum vár mindenkit, aki a rendőri pályát választja.

Képek a "Bővebben" gomb után...

BM Országos Pontszerző Küzdősportverseny 2023. november 11.

A Körmendi Rendvédelmi Technikumból 7 fővel vettünk részt a 2023. november 11-én megrendezett BM Országos Pontszerző Küzdősportversenyen. Minden résztvevő a fizikai erőszintjéhez képest tudásának legjavát adta, illetve azt túl is szárnyalta.

A sportolóink három különböző sportágban szerepeltek. Egy hölgy versenyzőnk és két férfi versenyzőnk versenyzett K1 WAKO Amatőr full kontakt versenyszámban, három férfi versenyzőnk GI Grappling versenyszámban és egy versenyzőnk Kyokushinkai Karate Kumite versenyszámban.

Az alábbi eredmények tükrében, a nagyon erős mezőnyben, tisztes helytállással szerepelt a Körmendi Rendvédelmi Technikum csapata.

  • Vízler Kristóf: Kyokushinkai Kumite 1. helyezett
  • Fazekas Máté: K1 WAKO Amatőr full kontakt 3. helyezett
  • Fekete Máté: GI Grappling földharc 4. helyezés
  • Róka Ádám János: GI Grappling földharc 5. helyezés
  • Horváth Nikoletta: K1 WAKO Amatőr full kontakt 6. helyezés
  • Kamellor Zsolt: K1 WAKO Amatőr full kontakt 8. helyezés
  • Lövei Levente Rudolf: GI Grappling földharc 8. helyezés


Mélykuti Árpád r. alezredes mesteroktató (csapatvezető)

Képek a "Bővebben" gomb után...

Eskütétel - 2023. november 09.

A 2023. szeptemberében indult közbiztonsági rendőrjárőr osztályok ünnepélyes esküt tettek elöljáróik, hozzátartozóik, barátaik előtt.

Gratulálunk, és sok sikert kívánunk a rendőri pályához!

Képek a "Bővebben" gomb után...

Rendvédelmi pályaorientációs nap 2023. november 7.

Iskolánk is képviselte magát a 2023. november 7-én Budapesten, a Rendészeti Szabadidő – és Sportcentrumban immáron II. alkalommal megrendezésre kerülő Rendvédelmi pályaorientációs napon, amely a gyermekvédelmi szakellátásban részesülő gyermekek és kísérőik részére került megrendezésre a Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárság, valamint a Szociális Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárság szervezésében a rendvédelmi szervek támogatásával.

A rendezvényen 18 csapatban több mint 300 gyermek és kísérőik vettek részt, hogy a rendvédelmi szervek izgalmas bemutatók és szakmai feladatok révén bemutatkozhassanak részükre és segítséget nyújtsanak pályaválasztás nehézségében.

A különféle állomások között, - amit végre kellett hajtani a csapatoknak- iskolánk is részt vett és egy nagyon jó hangulatú nap után tértek vissza a kollégáink és tanulóink a technikumba sok ígérettel gyerekek felől, hogy pár év múlva ők is a kollégáink lesznek.

Képek a "Bővebben" gomb után...

Kapcsolat

Hívjon bennünk, vagy írjon nekünk:

Postai cím: 9901 - Körmend, Pf.: 98

Telefon: 94/592-650

Fax: 94/592-650 / 6270-es mellék

E-mail: krvt@krvt.police.hu

OM azonosító: 102493

PIR szám: 720904

Adószám: 15720900-2-51

Igazgatói fogadóóra

Hollósi Gábor r. ezredes, Iskola Igazgató:

- minden hónap első keddjén

- 08.00 és 09.00 óra között

A fogadóórára bejelentkezés:

06-94/592-650, vagy 26/6221 (BM)

Akadálymentes nyilatkozat

Weboldal adatkezelési szabályzat

új szerver